Shqipëri – Kosovë, ky është rezultati pas pjesës së parë

Kosova dhe Shqipëria janë duke barazuar 1:1 pas pjesës së parë të ndeshjes së tyre në Grupin B të parakualifikimeve për Kampionatin botëror 2019.

Bajraktari ka shënuar për ekipin kuqezi kurse Rexha ka barazuar për Kosovën.