Shpëtim Babaj emërohet trajner i kësaj skuadre

Shpëtim Babaj e ka nisur karrierën si trajner.

Ai është emëruar trajner i Fortuna Oslo, skuadrës shqiptare tek e cila po qëndron muajve të fundit.

“Shpëtimi së bashku me Ermir Strati do e udhëheq ekipin e parë të Fortunës”, shkruan faqja zyrtare e këtij klubi në Facebook, raporton “GazetaOlle.com”.
Babaj ka bërë karrierë si futbollist në klube jashtë Kosove dhe në Kosovë.

Bbabaj