Shikoni profesionet e pabesueshme të futbollistëve të San Marino

San Marino ka një nga skuadrat përfaqësuese më të dobëta në futboll. Shumica e lojtarëve nuk janë futbollistë profesionistë. Është njësoj të bashkosh një ekip me djemtë e lagjes dhe të luash kundër Gjermanisë.

Sot do ju tregojmë se çfarë punësh bëjnë futbollistët e San Marinos, të cilët shpesh herë e mbyllin ndeshjen me shumë gola të pësuar.

Para disa ditësh ata festuan një gol të shënuar që erdhi pas 15 vitesh ndaj Norvegjisë.

Aldo Simoncini – Llogaritar
Fabio Vitaioli – Pronar lokali
Cristian Brolli – Student
Davide Simoncini – Llogaritar
Alessandro Della Valle – Bankier
Enrico Cibelli – Barist
Matteo Coppini – Punëtor në një fabrikë vaji ulliri
Michele Cervellini – Student
Danilo Rinaldi – Punëtor në një fabrikë mobiljesh
Giampaolo Mazza (trajner) – Musues fiskulture