“Serbia, ku*va e Rusisë”, Ukraina e turpëron në tribuna e në fushë Serbinë: E përcjellë me 5-she!

Ukraina ka shkatërruar Serbinë duke e fituar me rezultat 5:0.

Kjo ndeshje ishte në  eliminatorëve “Euro2020”, dhe ndeshja u zhvillua në qytetin Lviv.

Ndërsa, gjatë intonimit të himinit serb, tifozët e Ukrainës, dëgjohen duke brohoritur:

“Ruska k*rva, ole ole ole”, që në shqip i bie “K*rvat e Rusisë”.

Ndërsa gjatë kësaj brohoritje, janë parë edhe flamuj të Kroacisë.