Serbët plaçkisin zyren e Fedetatës Skitare të Kosovës në Brezovicë!

Institucionet paralele serbe në Brezovicë e kanë dëbuar dhe plaçkitur zyrën e Federatës Skitare të Republikës së Kosovës në Brezovicë.

Lajmim e ka bërë të ditur Milaim Kelmendi, kryetari FSK-së.

“Kjo ka ndodhur pa pëlqimin dhe pa diturinë e federates. Policija janë duke u marrur me rastin”, tha Kelmendi. /Gazeta Olle/