Sahiti dhe Rrahmani “relaks” në Greqi (FOTO)

Dy talentët kosovarë të futbollit, Suad Sahiti dhe Amir Rrahmani janë duke kaluar së bashku pushimet në qytetin e Selanikut të Greqisë, shkruan lajmi.net.

Sahiti dhe Rrahmani përveç lidhshmërisë që kanë me sportin e futbollit, ata janë edhe dy shokë shumë të mirë edhe në jetën private, që herë pas here takohen dhe kalojnë kohën e lirë.

Image