Roshi e Balaj imitojnë Kim Kardashian (VIDEO)

Dyshja e Kombëtares së Shqipërisë, Odise Roshi dhe Bekim Balaj, janë tallur me Kim Kardashian.

Kim Kardashian foli fjalët e para të saj në shqip para disa ditësh dhe e gjitha kjo fal grimerit të saj personal, Mario Dedivanoviç, i cili është shqiptar me prejardhje nga Mali i Zi.

Tani, dy lojtarët e Kombëtares shqiptare, kanë imituar Kim Kardashianin dhe Marion duke bërë shaka me ta.