Ronaldo zhvishet dhe reagon në mënyrë interesante (FOTO)

Cristiano Ronaldo edhe pse është në pushime, ai vazhdon të merret edhe me marketing.

Ai ka publikuar një foto pothuajse i zhveshur, ku e pranon se po ekspozohet shumë.

“Po ekspozohem pak si shumë”, ka shkruar Ronaldo në Facebook.