Renditja e FIFA-s, ja ku ndodhen Kosova dhe Shqipëria

Përfaqësuesja e Kosovës ka humbur një pozicion në FIFA renditjen e muajit janar, duke qenë tanimë në vendin e 166-të në botë.

Ndryshe, Shqipëria ka humbur dy pozicione gjatë muajit të fundit, duke kaluar nga vendi i 49-të. /Gazetaolle.com