Rekord: 25 futbollistë të kësaj skuadre evropiane me Covid-19

Skuadra ukrainase “Karpati” ka zbuluar se 25 futbollistë janë prekur me virusin “Covid 19” dhe duhet të kalojnë 14 ditë në karantinë.

Ky është një rekord i ri, pasi që ditë më parë Vasko De Gama nga Brazili, konfirmoi se 16 futbollist të kësaj skuadre janë pozitiv në virusin “Covid 19”.

Tani të gjithë ndeshjet e skuadrës “Karpati” janë shtyer për 2 javë.

Aq sa duhet qëndrojnë në karantinë futbollistët e kësaj skuadre.