Rafet Prekazi për Superligën dhe Ligën e Parë

Trajneri i Trepçës, Rafet Prekazi, ka qenë i ftuari i radhës në emisionin “Arena” në Tribuna Channel, ku pos Ligës së Parë, ka komentuar edhe për Raiffeisen Superligën.