Pupovci e Gjurkaj përfundojnë në vendet 37 dhe 38 në sllallom

Skitarët kosovarë të disiplinave përfunduan garën e sllallomit të madh në Erzurum, njofton KOK-u.

Arbi Pupovci dhe Vernor Gjurkaj ishin në mesin e jo shumë garueve që perfunduan garen pas dy ngarjeve, nga 60 garues ne total.

Pupovci u radhit i 37-ti (me ngecje +26.43 ndaj vendit te pare), kurse Gjurkaj i 38-ti (me ngecje +41.19).

Pasnesër Pupovci dhe Gjurkaj kanë garen e slallomit.