Publikohen videot për të gjitha kombëtaret, Shqipëria…(VIDEO)

Kënga e këtij Evopiani vjen me videoklipe për të gjitha kombëtaret pjesëmarrëse.

Kjo mënyrë është e menduar shumë mirë që kënga të shpërndahet sa më shumë dhe qëllimi siç duket është arritur.

Tani në kanalin zyrtar të artistit janë publikuar të gjitha videot për kombëtaret përkatëse dhe shpërndarjet e këngës po bëhen me të madhe, përcjellë lajmi.net.

Përveç videos për kombëtaren e Polonisë, e cila ka arritur të kalojë numrin e 1 milionë shikimeve për vetëm një ditë, ajo e kombëtares tonë është gjithashtu gati të kalojë këtë shifër, ndërsa këto janë dy nga videot më të shikuara, duke lënë shumë prapa të gjitha videot tjera.