Propozim i martesës në mënyrë të veçantë

Ditën e djeshme Streetballi i mbajtur në Gjakovë,përveq kënaqësisë dhe atraktivitetit që ofroi për publikun e gjerë,dhe pjesëmarrësit në fjalë,për dy persona në fjalë ishte e veqantë.

Streetballisti nga Gjakova – Shpat Kërleshi i cili është pjesëmarrës i rregullt në Streetball(që nga viti 2005),i propozoi martesë të fejuarës së tij,dhe përgjigj’ja ishte po,duke ngjallur një emocion të veqantë për çiftin në fjalë,por edhe për të gjithë në përgjithësi pasi ishte diçka që shumë shumë rrallë ndodhë.

Kjo tregon se dashuria ndaj Streetballit,por edhe basketbollit në përgjithësi është përtej çdo limiti,kufiri.

 

1610962_848984358484498_3276274894209324744_n