Pritje madhështore për njeriun që i dha shumë futsallit

Pritje madhështore në palestrën “Karagaçi” i është bërë trajnerit dhe ish-ushtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Adnan Hyseni, i cili ishte në Gjermani për shërim.

Hyseni sakrifikoi shëndetin e tij që të ishte prezent tek lojtarët e tij dhe te mbështetësit të cilët ishin të shumtë në numër në ndeshjen Besa-Liburni.

received_10156380484228641