Prishtina largon dhe prezanton

Sot në ora 13:30 klubi më i madh në vend do të mbajë një konferencë për media ku pritet të bëhet zyrtarizimi i disa futbollistëve.

Qemajl Elshani që nënshkroi para disa ditëve pritet të prezantohet para medieve. Më të pritet të prezantohen edhe dy lojtarë të tjerë.

Prishtina po ashtu pritet të largojë disa lojtarë, pasi kontingjenti tashmë është shumë i ngarkuar.