Pornostarja ndihmon klubin italian, ja çka i dhuron

Klubi italian i Vinçencës, që militon në Serinë C, prej kohësh ndodhet në krizë ekonomike dhe lojtarët dhe stafi teknik kanë 4 muaj pa u paguar.

Situata në këtë klub është mjaft e paqartë.

Lojtarët nuk e dinë kur do mund t’i marrin pagat.

vicenza-630x400

Për t’ia u lehtësuar sadopak problemin financiar, klubit bardhekuq i ka ardhur në ndihmë pornostarja Amandha Foks, e quajtur “Venere polacca”.

Ajo dëshiron të dhurojë 10% të të ardhurave nga shitjet e kalendarit 2018 në fondet e kompanisë, pra 7.5 euro për kopje.

Nuk dihet sa do mund ta ndihmojë Amandha Foks, klubin italian, por kjo është hera e parë që një pornostare kontribuon në një skuadër futbolli.

Fox

Kalendari