“Plisat” e falin Drilon Hajrizin, kryesia i falënderon (VIDEO)

Mosmarrëveshjet mes Drilon Hajrizit dhe “Plisave” kanë marrë fund, pasi basketbollisti nga Mitrovica u kërkoj falje tifozëve të kryeqytetit për ofendimet që ua kishte bërë.

Kryesia e klubit “kaltër e bardh” iu gëzua këtij lajmi, pasi Hajrizin e konsideron bartës të lojës së saj këtë sezon.

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKpuqku41MwXFekQN6ziYbnOQIuINaizWOGZZuOKDCiMpdR4wIYLT-1oieadAe9U1Syv1Fgv&v=tEgZ5Qd4v0o