Pioli nuk ankohet në gjykim

Tekniku italian ka refuzuar të flet për gabimet e gjyqtarëve dhe ka pranuar se mysafirët ishin më të mirë.

“Roma ishte e fortë edhe inteligjente. Ne provuam, por kemi hasur në vështirësi për shkak të kualiteteve të kundërshtarit”.

“Referimi? Nga ana jonë nuk ka akuza, e kam thënë zakonisht gabimet balancojnë njëri-tjetrin”.

“Diferenca këtë sezon e penalltive mes neve dhe Romës është e madhe, por tashmë ajo është dhënë dhe nuk duhet të interpretohet”, ka thënë Pioli.