Pesë ndeshje karakterizojnë sot Ligën e Parë

Liga e Parë do të jetë sot në aksion, ku në program janë pesë ndeshje.

Veçohet dueli që zhvillohet në Gjakovë, mes Vëllaznimit dhe Kikës së Hogoshtit, shkruan Gazeta Olle.

Pikët në ndeshjet tjera vlejnë më shumë për t’i ikur mbijetesës.

Më poshtë mund të gjeni orarin e plotë dhe delegimin e gjyqtarëve.