Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës U18 e publikon listën e lojtarëve të tubuar

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës U18, Ibrahim Karabeg dhe ndihmësit e tij Gyltekin Selimi dhe Ilmen Bajra e kanë publikuar listën e gjerë të kësaj grupmoshe, me ç’rast do të mbajnë edhe grumbullimin e parë.

Stërvitja e parë do të mbahet të enjten më (31.05.2018) me fillim nga ora 16:00 deri në 18:00 në palestrën e vogël të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Duhet theksuar se Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) është organizatore e Kampionatit Evropian U18, Divizioni C që do të mbahet në Prishtinë prej 22 deri më 29 korrik 2018.

Grupi A: Moldavia, Armenia, Irlanda, Malta, Monako.
Grupi B: Qipro, San Marino, Kosova Gjibraltar.

Lista e gjerë:

 1. Meriton Ismaili
 2. Engjull Sollova
 3. Arbër Sinani
 4. Drin Krasniqi
 5. Veton Jetullahu
 6. Almir Berisha
 7. Edison Gashi
 8. Deniz Simnica
 9. Endrit Berisha
 10. Erhan Sholla
 11. Mendrit Ademi
 12. Engjull Ramaj
 13. Rron Uka
 14. Edonis Devolli
 15. Valdrin Kastrati
 16. Altin Gashi
 17. Idoll Pallushi
 18. Gazzali Maksaqi
 19. Niman Demiraj
 20. Mirlind Zekaj
 21. Shpend Cikaqi
 22. Getuar Arifaj
 23. Don Polloshka
 24. Rinor Emerllahu
 25. Dardan Kapiti
 26. Andi Vrapcani
 27. Rroni Thaqi
 28. Roni Thaqi
 29. Gentian Teneqja
 30. Arbër Zeqiri
 31. Bleart Poterqoi