Përsëritet ndeshja e Superligës, që dyshohej se ishte e kurdisur

Komisioni për Futsall i Federatës së Futbollit të Kosovës ka marr vendim për ndeshjen e dyshuar për manipulim ndërmjet FC Drenica&Tradita dhe FC Mitrovica.

Komisioni ka vendosur që kjo ndeshje të përsëritet dhe e njëjta do të luhet nesër, shkruan Gazetasheshi.com.

Me këtë rast është konstatuar se ka pasur shkelje esenciale dhe ndikim të drejtëpërdrejtë në rezultat.

futsalli