Për çfarë arsyeje ishte Albert Bunjaku në ndeshjen Llapi – Hajvalia?

Llapi dhe Hajvalia kanë barazuar në Merdarë në kuadër të javës së 21-të në Raifaisen Superligën e Kosovës në futboll. Në ndeshje ishte prezent edhe një mysafir special, përzgjedhësi i Kosovës, Albert Bunjaku.

Se çka ndodhi në Merdarë dhe çka tha Bunjaku për ndeshjen mes Llapit e Hajvalisë dhe futbollin e Kosovës ndiqeni në kronikën e Tribuna Channel.