Për 8 mars shpallet grumbullimi i basketbollisteve të Kosovës

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll do të grumbullohet nesër në kryeqytet.

Vashat kosovare të kategorisë U-16 do të jenë nën urdhrat e trajnerit Edin Kerveshi

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës U16, Edin Kerveshi vazhdon me grumbullimin e radhës i cili do të mbahet më 9 mars 2019 me fillim nga ora 13:00 deri 15:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Lista e gjerë e Kosova U16:

Astera Tuhina; Enisa Kamerolli; Arba Hashani; Dea Pushkolli; Anita Grainca; Fjolla Ajeti; Dije Daku; Vesa Ballazhi; Olta Zymberi; Zyrie Pirena; Vanesa Bojku; Kaltrina Maliqi; Gresa Berisha; Erza Ulnika; Xheneta Daci; Anesa Korqa; Agnesa Thaqi; Melsa Baliqi; Aroma Sylhasi; Viola Tanushi;
Linda Bala; Omeda Seremi; Vernesa Kryeziu; Rea Ukaj;