Peja – Prishtina, atmosfera dhe lojtarët që do të paraqiten

Sot do të fillojë seria e finaleve ndërmjet Pejës dhe Prishtinë.

Ndeshja e parë zhvillohet në Pejë dhe pritet një interesim i jashtëzakonshëm i tifozëve.

salla 1

Ka edhe një orë për të filluar ndeshja dhe tashmë salla Karagaçi ka filluar të mbushet.

salla 2

Më poshtë mund ti shihni edhe lojtarët që të dy skuadrat kanë zgjedhur për këtë takim.

formacionet 1

formacionet