Pas Behramit, Petkovic ka përjashtuar edhe një tjetër shqiptar të Zvicrës

Nuk është vetëm Valon Behrami, i perjashtuar nga Kombëtarja e Zvicrës.

Televizioni zviceran, RSI, ka mesuar se Petkovic ka përjashtuar edhe tre lojtarë tjerë, njëri nga ta Blerim Xhemajli, raporton Gazeta Olle.

Dy të tjeret janë kapiteni Stephen Lichsteiner dhe Gelson Fernandes.

Behrami e ka quajtur vendimin politik.