“Paguaj për të bërë seks me Lavezzin dhe Agueron”

Jemi mësuar të lexojmë situata ku futbollistët harxhojnë shuma të mëdha financiare për bukuroshe tërheqëse të botës së showbizit por ky është një rast i veçantë dhe situatë unike.

Rosio Marengo ka deklaruar që do të paguaj sa do të jetë e nevojshme për seks me futbollistët.

Rosio ka gjetur mënyrën e përkryer për tërheqjen e vëmendjes së mediave, ajo shkoi edhe më larg duke deklaruar se Lavezzi dhe Aguero janë në listën e saj.