‘Outsideoftheboot’: Ja futbollistët e Kosovës që do të ‘shpërthejnë’ në këtë vit

Faqja ‘Outsideoftheboot’ ka përfshirë edhe Milot Rashicën dhe Bersant Celinën në mesin e 100 talentëve që duhet vëzhguar në vitin 2017, raporton Gazetaolle.com

Të dy janë pjesë e Përfaqësueses së Kosovës. Rashica luan me Vitessen në Holandë kurse Celina me Twente po ashtu në Holandë. /Gazetaolle.com