Orari dhe gjyqtarët e javës së dytë në Ligën e Parë

Krahas Superligës, janë zbuluar edhe gjyqtarët për xhiron e dytë në Ligën e Parë të Kosovës në futboll.

Liga e Parë –  Java 2

E shtunë

KEK-u – Dukagjini

(Sh. Murtezi, H. Osmani, F. Jashari)

Vitia – 2 Korriku

(A. Halilaj, N. Hysenaj, F. Kiqina)

Flamurtari – Luftëtari

(F. Dogani, A. Sadiku, B. Hyseni)

Kosova (P) – R. Sadiku

(L, Mustafa, E. Zeqiri, G. Hyseni)

E diel

Vëllaznimi – Ballkani

(V. Kastrati, H. Llalo, E.Bicaj)

Behari – Trepça

(B. Batalli, K. Bajrami, S. Haziri)

Ferizaj – Rahoveci

(N. Rraci, E. Baliqi, R. Hyseni)

Vllaznia (P) – F. Kosova

(A. Shala, O. Krasniqi, H. Rrahmani)

(Të gjitha ndeshjet zhvillohen nga ora 17:00)