Orari dhe gjyqtarët e javës 14 në Ligën e Parë

Liga e pare Java e 13-të : Të gjitha ndeshjet zhvillohen në Ora 13.00

E shtunë  07.11.2015 Ora 13.00

Vitia – Vellaznimi (D.Rrahmani. J.Gashi. A.Jupolli)

Kosova (P) – Vlaznia (P) (E.Jonuzi. A.Sadiku. B.Jashari)

E diel 08.11.2015 Ora 13.00

Rahoveci – Trepça (I.Kelmendi. A.Peshteri. D.Muriqi)

Flamurtari – F-Kosova (H.Hajdari. H.Ademi. B.Bunjaku)

Dukagjini – 2-Korriku (L.Fejza. H.Llallo.E.Kume)

Luftetari –Keku (N.Rraci. V.Kelmendi. B.Haradinaj)

Ferizaj – R-Sadiku (A.Halilaj. H.Osmani. N.Hysenaj)

Behari – Ballkani (S.Hajdari. G.Hyseni. E.Bicaj)