Nuk ka gjumë për Tigrat e Z

Tifo grupi “Tigrat e Zi” nuk kanë pushim e as gjumë dimëror.

Tigrat edhe në këto ditë e net të ftohta dimri mund t`i takoni në rrugët e sheshet e qytetit të Drenasit.

Së fundi ata janë parë duke prezantuar slogane dhe shallat e reja nëpër rrugët dhe sheshet e Drenasit.

Më këtë punë dhe sipas disa deklaratave që kryesia e Tigrave ka postuar në faqen zyrtare në facebook, pranvera pritet të sjellë risi të reja nga ky grup që është në rrugë të mirë për tu bërë faktorë i rëndësishëm në tifozerin kosovare.

tigrat 4

 

tigratt 3

 

tigrat 2