Nudo për inati të babait (FOTO)

Tenistja e famshme Agnieska Radwanska pozoi para 3 vitesh krejtësisht nudo dhe nëna e saj ka zbuluar se e bëri këtë gjë për inat të babait, që ishte njëkohësisht edhe trajneri i saj.

27-vjeçarja mori pjesë në setin fotografik shumë të përfolur si shenjë rebelimi ndaj Robert Radwanski, i cili sapo kishte lënë nënën e saj për një grua tjetër.

Marta Radwanska, nëna e tenistes, tregon: “Roberti ishte shumë strikt dhe kërkues. Gjithmonë i bërtiste dhe nervozohej në stërvitje. Nuk e linte vajzën të kishte të dashur pasi i thonte se do i shkatërrohej karriera sportive nga lidhja”.

“Pasi e mendoi për një kohë të gjatë dhe pasi më tregoi mua fotot e sportistëve të tjerë që kishin pozuar nudo, unë i thashë që t’i bënte. Ato foto nuk tregonin shumë dhe kishin shije të mirë. Babai i saj u mërzit nga fotot”, shton nëna.