“No rule mode”, tani mund ta “masakroni” shokun tuaj në FIFA

Video-loja e popullarizuar FIFA 19 do të jetë me risi të ndryshme, njëra ndër do të jetë mundësia për të luajtur një ndeshje të futbollit pa rregulla.

Në këtë mundësi do të jetë e mundshme që të jetë një ndeshje pa ndërprerje nga gjyqtari, pa pozita jashtë lojës, të cilën mezi po e presin adhuruesit e kësaj video-loje.

Tani kur të luani me shokun  tuaj, i cili mund të shënojë gol në momentet e fundit, ju mund t’i ndërhyni pa brenga dhe nuk do të ndëshkoheni me karton të kuq nga gjyqtari.

VIDEON ilustruese mund ta shikoni duke klikuar këtu.