Nisin punimet në stadiumin e skuadrës shqiptare: Investim 5 milionësh

Ka nisur rikonstruksioni i stadiumit të Kukësit në Shqipëri.

Kështu ka njoftuar sot, skuadra veriore, shkruan GazetaOlle.

Në këtë aren do të investohen rreth 5 milionë euro, ndërsa pritet të jetë gati brenda 15 muajsh.

Në ‘Zeqir Ymeri’, pas përfundimit të punimeve pritet të jetë i gatshëm për ndeshje kampionale si dhe për ndeshje në arenen ndërkombëtare që Kukësi do ti ketë.

Fotografia e F.K Kukësi Albania

Fotografia e F.K Kukësi Albania