Neymar i shkruan futbollistit të Superligës

Kanë luajtur së bashku te Santosi, Reatinho dhe Neymar, kanë mbetur shokë të mirë duke mos i shkëputur  kontaktet.

Sulmuesi i skuadrës së Skënderbeut i ka uruar ditëlindjen shokut të tij Neymar në Instagram, dhe nuk vonoi shumë dhe Neymar, e falënderoj atë për urimin.

Capture1