Muhadri e Kryeziu ndryshojnë skuadër

Skuadra e Hajvalisë (femrat) vazhdon të bëjë ‘pazar” te Prishtina. Largimet e reja nga Prishtina janë futbollistja me shumë përvojë nv futbollin e Kosovës, Lumturie Muhadri dhe Edona Kryeziu.

Zyrtarë tv klubit hajvalias konfirmojnë për Gazetaolle.com se Muhadri dhe Kryeziu kanë firmosur për Hajvalinë dhe shumë shpejt do të jenë nën urdhrat e trajnerit Emin Bajrami.