Mjeku i Deportivos: Këta dy futbollistë ia shpëtuan jetën Torresit (FOTO)

Mjeku i Deportivos, Carlos Larino, ka përgëzuar lojtarët e Atletico Madridit, Gabi dhe Vrsalkjo, për intervenimin e shpejtë pas lëndimit të Torres.

Ai ka thënë se intervenimi i këtyre dy futbollistëve, ka ndihmuar Torresin që të rikthej vetëdijen.

“Ajo çfarë ka bërë Gabi dhe Vrsaljko duke e ndihmuar Torres që të rikthej vetëdijen, ishte e përsosur”, ka deklaruar ai.