Missi i basketbollit kosovar (FOTO)

Ulpiana Emra është 19 vjeçare. Ajo njihet si lojtare shumë e mirë e basketbollit ku ka luajtur 5 vjet për Bashkimin, kurse tani është transferuar tek kampioni, Prishtina.

Përveç se është njëra prej lojtareve më të mira në vend, ajo njihet për bukurinë dhe format e saj.

Në fotot e postuara në Instagram, Emra, llogaritet edhe si një prej vajzave më të bukura në vend.

ulp1 ulp3 ulp4 ulp5 ulp6 ulp7 ulp8 ulp9 ulpi2