Meshkujt e Kosovës U16 në një grup me kundërshtarë të fortë

Basketbollistët e reprezentacionit U-16 të Kosovës kanë mësuar sot kundërshtarët e grupit në Kampionatin Europian për përfaqësueset e Divizionit B.

Kosova U-16 do të përballet me këto përfaqësuese: Ukraina, Sllovania, Austria, Rumania dhe Norvegjia

Europiani për Divizionin B mbahet me datat 11 deri në 20 gusht 2016 në Sofje të Bullgarisë.

Këta janë kundërshtarët e Kosovës U18 në Kampionatin Europian.

U-16 MESHKUJT