Mertens në treg, ja kush e kërkon

Napoli mund të vënë në treg Dries Mertensin. Agjent i lojtarit Soren Lerby e ka bërë të ditur kërë me një deklaratë për media. “Ka klube të interesuar në Dries. Ne duhet të flasim me Napoli për të kuptuar se çfarë është zgjedhja e duhur, por shumë gjëra kanë ndryshuar në këtë shoqëri”.

Topi është te Napoli, që kërkon për ansorin belg 12.000.000 deri 13.000.000 euro.

Klubet që tashmë janë intersuar për belgun janë Schalke 04, Wolfsburg, Borussia Dortmund, Tottenham dhe Liverpool.