Merr fund “telenovela” Donjeta Sadiku në Indi

Politika mund sportin. Politika del më e fuqishme se sporti. Politika vazhdon ta mbizotërojë sportin.

Ky është përkufizimi për arsyetimin e madh që Donjeta Sadikut i mohohet pjesëmarrja në Kampionatin Botëror, që ka filluar dje në Guëahati të Indisë.

Boksierja jonë me të ardhme të ndritur, shihej favorite për të fituar medalje në kategorinë -60 kg për të reja.

donjeta2

Mirëpo, Gazeta Olle në burime të saja merr vesh se sot ka humbur edhe shpresa e fundit për të udhëtuar.

Përfundimisht, Donjeta do të mbetet në Kosovë. Ajo pati short shumë të mirë dhe gjasat për medalje ishin të mëdha.

donjeta

donjetasadiku