Me plis në Paris, moto e kthyer në realitet

Me plis në Paris. Kjo ishte thirrja e tifozëve shqiptarë, në mbështetje të ëndrrës së Kombëtares kuqezi. Një moto e kthyer në realitet në mbrëmjen historike të 11 Tetorit 2015 në Armeninë e largët.

Qeleshja e kthyer tashmë në një simbol në mbështetje të përfaqësueses. Jo vetëm në stadium dhe në rrugë, por mbi të gjitha në ekipin kuqezi.

Me plis në Paris. Kjo ishte thirrja e tifozëve shqiptarë, në mbështetje të ëndrrës së Kombëtares kuqezi. Një moto e kthyer në realitet në mbrëmjen historike të 11 Tetorit 2015 në Armeninë e largët.

Qeleshja e kthyer tashmë në një simbol në mbështetje të përfaqësueses. Jo vetëm në stadium dhe në rrugë, por mbi të gjitha në ekipin kuqezi.

PLIS 1

 

PLIS 2

 

PLIS 3

 

PLIS 4