Mbërrijnë kosovarët e parë në Lojërat Evropiane në Baku (FOTO)

Alvin Karaqi është reprezentuesi i parë i Kosovës që ka mbërri në Azerbajxhan, ku do ta përfaqësoj Kosovën në Lojërat Evropiane “Baku 2015”, të cilat fillojnë të premten, shkruan Zëri Karateisti kosovar të mërkurën ka mbërri në vendin ku do të mbahen për herë të parë Lojërat Evropiane, bashkë me kryetarin e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani dhe me anëtarë tjerë të delegacionit kosovar, raporton Zëri.

Ndërsa, të enjten drejt Bakus do të udhëtojnë edhe një pjesë tjetër e sportistëve, kurse reprezentuesit tjerë do të shkojnë pakë më vonë.

1 2