Martohen në verë

Bukuroshja italiane Melissa Satta dhe Kevin Princ Boateng, do të martohen në verë.

Revista “Novella 2000” zbuloi se një organizatore ceremonish ishte kontaktuar prej çiftit që, veç të tjerash, kishte rezervuar edhe vendin se ku do të mbahej ceremonia.

Thuhet se Satta kishte zgjedhur pallatin “Pisani Moretta” në Venecia për të vënë kurorë me futbollistin e Milanit.

me  m