Manchester United e Roma fitojnë në Evropa Ligë

United ka shënuar fitore të lehtë përballë Feyenoord 4-0.

Në anën tjetër edhe Roma ka shënuar fitore dhe ka arritur kualifikimin. Ata mposhtë Plzenin 4-1.

rtrtrt