Majlinda Kelmendi bëhet me veturë të re për Bajram

Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi, është bërë me veturë të re për festën e Fitër Bajramit.

Ajo dje ka blerë veturë të re në Auto Sallonin “Sherreti”.

“Urime veturën klientja jonë më e re
Majlinda Kelmendi”, ka shkruar AS “Sherreti”, raporton Gazeta Olle.

 

Ky autosallon posedon veturat e firmës Mercedes, Porsche dhe BMW.