Magjia Messi driblon katër lojtarë dhe shënon (VIDEO)

Lionel Messi e bënë atë që vështirë e bënë ndokush. Dribloi katër lojtarë dhe në fund shënoi golin e epërsisë për Barcelonën.

Minuta 20, dhe falë Messit Barcelona po e mund Athletic Bilbaon 1:0.

https://www.youtube.com/watch?v=wiSCg4TPAFU