Luftë në Poloni, vdes një tifoz

Në një ndërhyrje të policisë kundër huliganvëe të futbollit, në një ndeshje të ligës së katër në jugperendim të Polonisë, një tifoz ka ndërruar jetë gjatë dhunës pas ndeshjes, ndërsa së paku 14 policë janë plagosur.

Gjatë ndeshjes mes klubeve locale Concordika dhe Ruch nga Radonkuva, të shtunën në mbrëmje filloi rrahja mes tifozëve, ndërsa në terren fluturonin mjete të ndryshme, për shkak të së cilave, gjyqtari ndërpreu lojën.

Më pas në terren hynë 50 huliganë të Concordias për të sulmuar lojtarët mysafirë të Rucha. I vdekuri është 27-vjeç, njofton Lajm.