“Llapi nuk është vetëm i Batatinëve, por i të gjithë dashamirëve të futbollit llapjan”

Drejtori i ri i Llapit për transferime në Gjermani, Amrush Batatina, ka deklaruar se familja Batatina nuk është pronare e vetme e klubit futbollistik, Llapi.

Ai, përmes një postimi në rrjetet sociale, u ka bërë thirrje të gjithë futbolldashësve nga Llapi që t’i bashkohen atij dhe aksionarëve të tjerë në klub për ta dërguar atë drejt sukseseve.

Postimin e Amrush Batatina e gjeni më poshtë:

1