Liverpool dhe Arsenal kalojnë tutje (VIDEO)

Liverpool dhe Arsenal kanë kaluar tutje në kuadër të Kupës së Anglisë.

Liverpool mposhti 2:1 Tottenhamin në shtëpi përderisa Arsenal me rezultat 2:0 Readingin.

https://www.youtube.com/watch?v=BHCCKkjikEM

https://www.youtube.com/watch?v=DsZ61bBrThA